DU Speed Booster (Cleaner)

DU Speed Booster (Cleaner)

Het ultieme alles-in-één pakket om je Android-toestel op te schonen, optimaliseren en beveiligen

Met DU Speed ​​Booster (Cleaner) optimaliseer je de prestaties van je toestel en maak je ruimte vrij voor de opslag van bestanden. De app is zeer gebruiksvriendelijk, van hoge kwaliteit en volledig gratis.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Veel functies
  • Geïntegreerd antivirusprogramma
  • Gebruiksvriendelijk
  • Widget maken

TEGEN

  • Battery Saver is niet geïntegreerd
  • Game Booster is niet perfect
  • Vereist veel permissies tijdens de installatie

Gemiddeld
6

Met DU Speed ​​Booster (Cleaner) optimaliseer je de prestaties van je toestel en maak je ruimte vrij voor de opslag van bestanden. De app is zeer gebruiksvriendelijk, van hoge kwaliteit en volledig gratis.

Houd je apparaat in topvorm

DU Speed ​​Booster (Cleaner) heeft vele functies, ondergebracht in verschillende categorieën die toegankelijk zijn vanuit het hoofdscherm.

Met Accelerator maak je een snelle start door RAM vrij te maken op je apparaat. Daarnaast zie je een lijst met toepassingen die automatisch worden uitgevoerd, welke je kunt uitschakelen als je dit niet nodig vindt.

Trash Cleaner helpt je ruimte vrij te maken door het verwijderen van overbodige bestanden, zoals tijdelijke bestanden, cache, etc.

Voor een Speed Test uit om de prestaties van je internetverbinding te controleren. Snelheid van uploaden, downloaden en ping wordt hierbij gecontroleerd. De geschiedenis van uitgevoerde tests wordt opgeslagen en als je nieuwsgierig bent is het mogelijk je resultaten te vergelijken met gebruikers van over de hele wereld. 

De App Manager bevat verschillende submenu's: met Uninstall verwijder je apps die je niet meer gebruikt. De APK-manager vindt alle APK-bestanden die je hebt gedownload. Verwijder ze of installeer er meer. Met Move to SD verplaats je apps naar je geheugenkaart en met Top Free download je gratis andere interessante apps.

Het menu Security bevat een antivirusprogramma dat je systeem scant op mogelijke malware. De Permission Manager bekijkt welke apps je permissies hebt gegeven.

Game Booster optimaliseert je apparaat voor het spelen van games: het vrije RAM-geheugen wordt gebruikt en apps op de achtergrond worden uitgeschakeld, zodat je alles uit je game haalt.

Mooi om te zien, makkelijk te gebruiken

DU Speed ​​Booster (Cleaner) is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een aantrekkelijk design.

De informatie wordt duidelijk en helder weergegeven. Zelfs onervaren gebruikers vinden snel hun weg door alle mogelijkheden.

Vanuit het hoofdscherm heb je toegang tot alle functies van de app: Accelerator, Trash Cleaner, App Manager, Speed ​​Test, Security en Battery Saver (deze laatste moet je echter apart downloaden via Google Play).

Eén van de beste optimalisatie-apps

DU Speed ​​Booster (Cleaner) is een uitstekende app om je apparaat te optimaliseren en onderhouden.

Het programma heeft veel functies, een geïntegreerd antivirusprogramma en is aan te passen aan je eigen behoeften.

Een aantrekkelijk alternatief voor het klassieke Clean Master of Advanced Mobile Care.

Meeste downloads Meetinstrumenten voor Android

Meer
DU Speed Booster (Cleaner)

Download

DU Speed Booster (Cleaner)

Beoordelingen about DU Speed Booster (Cleaner)